Steamer

är lösenordet för dagen. En ångdusch med inbyggd chans till ryggmassage. Känns absolut nödvändigt även om livskamraten mest suckar. Just denna sen åratal på min önskelista är denna vecka nedsatt i pris-nu vill vi veta vad BRF Mästerlotsen gillar ångan.
Såå härligt det är med renfile trevliga bra människor och ett supervackert hem att få vara gäst i.
För att säga upp ett abonnemang står man i telefonkö 2 gånger 20 minuter om någon nu inte visste det

Flyttdags

Det skulle säkert göras oftare. Varför är det så svårt att skräpbefria sig?En vecka att rensa upp i arbetsrummet.
Handlingar i kilovis. Ändå finns ju nästan allt på nätet.
Nu är det dags för de sista måltiderna med gänget Sen försvinner en älskad matsalsmöbel om man nu kan älska en möbel,för att förflytta oss till köket i både helg och söcken.
Blocket får leta upp folk som vill ha våra grejer-barnen nobbar det mesta. Så är det inte längre mysigt med varken 1700 eller 1800 talets små dyrgripar som man var superstolt när man väl fick dom i sin ägo.Har någon förresten prövat en ställbar säng som manövreras med fjärrkontroll.Känner bara en väninna som är ägare till denna typ av säng och som höjer den till skyarna. Andra säger "vi är inte där ännu" och menar att en sån utrustning tillhör äldreomsorgen!Lustigt-ägarinnan till två Hästens wireles är åtmonstone 20 år yngre än dom som inte är där ännu.
IKEAS ställbara får man provsova i uner 90 dagar-gilla man den inte lämnas den tillbaka! IKEA är fantastist.

2011

Nytt spännande förhoppningsfullt friskt år i sin linda
 Nyår är ok men frågan är om inte julen kunde ta time out.
Julen behöver många små glada förväntansfulla barn som i lugn och ro får ta upp sina presenter och få vuxna som bara äter och äter.
Men redan små barn har nästan allt, något större har absolut allt. Vuxna som byter pengar med varandra gör mej lika förundrad varje år.
 Men ändå. De bästa klapparna är till mej från mina vuxna döttrar för de vet precis vad en mor vill ha,ha,ha
Nyår är FEST. Med goda vänner och lagom extra mat,med vackert bord för ögat och en vild huvudrätt skjuten på lagom avstånd av svärsonen.
En liten utflykt på 1 timmes resväg från Kastrup till Berlin i trettonhelgen är helt rätt
 Så mycket närvarande historia och så nära i tid och ändå så långt bort.
Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie,Ich bin ein Berliner,Hauptbahnhof Opera Rigoletto oförglömlig på Komische Opera. Lägg till stans förnämsta hotell Kempinski 5 stars!!! med pool och bastu av olika slag. Rättvist?kanske inte men väldigt bra.
Årets första sammanträde i dag Sociala Resursnämnden i Malmö. Stort brett ansvarsområde allt från äldreomsorg,samtliga institutioner -missbruk,barnhem,boende för äldre,rehabilitering,Lss,Flyktigar,invandraservice mmmm.Det kan bli riktigt bra.

RSS 2.0