Att inte komma åt sin blogg

Det straffar sig att vansköta sin blogg. Behovet har inte varit närvarande det sista året men se-plötsligt kändes det alldeles nödvändigt. Kommer från försammanträde till Sociala Resursnämnden som är i morgon. Massvis med ärenden.
Handlingsprogram-en upprepning i stort som föregående år .Att vi begärt markering av vad nytt och vad som varit mindre bra har inte hörsammats.Handlingsprogrammet utgår från Kommunfullmäktiges mål för Malmö och skrivs sen som en lokal plan i varje nämnd.
Hur fort går ett år? Livet är ett snabbtåg. Bloggade sist den 6 nov 2011!!!Vad har hänt-vad minns jag överhuvudtaget av året?
Indienresa,Nyårsafton med vanliga gänget nu på Ön och inte på Malmös i särklass bästa privata takterrass,mycket sammanträden,några bra konferenser,mycket familjen,mycket Ljunghusen med Neo,Leia och deras föräldrar sommarsaknad efter Alba,  Lia , Bernts födelsedag,middagar,luncher och Afternoon tea med thedans på Rica-vilken grej det kan vi göra om! Och så resa till Dubrovnik med resegänget-lyckad som tusan. Och så födelsedagsfirande i Verona med Tosca och Aida   .Neos dop i Stockholm med 17 "elghar" närvarande årets höjdpunkt. 
Fortsättningsvis-tankar kring dagen 
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0