1/2 kilo per vecka

och vilket jobb. Hur många människor bantar samtidigt? Och det är klart, ser man sig omkring verkar det klokt att dra ner några kilo för de flesta.När man håller på med denna under åren ofta återkommande behandling orkar man just inte så mycket mer. Fixeringen vid nästa mål är lite tokigt men lite tokig får man vara emellanåt.
Till bantningsveckor passar "Tre kärlekar" 16 avsnitt Såå snygg hon är Jessika Zanden och hon behöver inte banta.

Malmöperspektiv gäller!!!

Sydsvenskan-en av två Malmömorgontidningar är fyrkantig,ensidig och helt klar över sin makt.
Försök inte få in en insändare där inte Malmö eller malmöbor står på varannan rad som dessutom inte få vara för många. Omskärelse -skrev en ilsken insändare om detta fasanasfulla att skära i någon som inte tillfrågats och där ingreppet inte är medicinskt motiverat.
Det har inte malmöperspektiv! enligt Sydis Det har inte någon sjukvårdsfråga eller något överhuvudtaget som har med Region Skåne att göra. Malmöborna tillhör alltså inte Regionen= Sydsvenskan.
"Debatt Malmö" får därmed de insändare de förtjänar. "Ordet" tillåter inte politiker att initiera en fråga-bara svara på frågor!!!
Nu ska jag tala med chefredaktören.

Tack gode gud

och Gry för all hjälp tillbaka till Pc från vacker men hopplös Mac. Stor härlig skärm,begriplig hantering,allt gammalt invant på plats-toppen.Trodde att jag alltid och i de flesta sammanhang gillade utmaningar och ny kunskap men sick detta var en grej för mycket.

RSS 2.0