Som vackrast

är det i naturen nu. Man blir stum och överväldigad av blomkraften och det grönaste gröna. Konstrundan lockade igen, det var ett tag sen sist. Kan det vara så att flertalet skåningar verkligen rör på sig med karta i handen och beslutsamhet i blicken eller är det Stockholmare som just om våren ser tjuskraften med Skåne. Extra trevligt är det att göra utflykten med vänner inte minst med hemvändande Thailandbor som under vår mörka vinter har njutit av värmen i sitt och många svenskars andra hemland.

Vem bär egentligen skulden

Drevet går. Genant och plågsamt. Wanjas namn på allas läppar.Massorna ropar" Det är hon, det är hon som gjort att  förtroendet för socialdemokraterna nu har bottennotering" Så är det så klart inte. Men visst ,som alltid är det bekvämt med en syndabock som ska ta på sig tageltröjan och bära alla missgrepp som Mona Sahlin gjort i sina krampaktiga försök att få s på banan och taburetterna återtagna.
Vi är stolta,glada och förhoppningsfulla som just nu största partiet. Men vi är inte naiva,vi vet att vinden kan vända snabbt.

RSS 2.0